dissabte, 16 de novembre del 2013

Setmana de reflexió

Aquesta setmana va ser molt diferent de les demés, va ser una setmana de reflexió. Cada dia anàvem fent alguna cosa relacionada amb una de les assignatures que tenim. L’objectiu d’aquesta setmana era fer una petita reflexió sobre el que ens ha aportat aquella activitat.

A continuació os explicaré el que vàrem fer cada dia de la segona setmana de novembre:

Dilluns vam tenir una xerrada a les 8:30 del matí de Jaume Cela, la qual va ser molt interessant, va fer moltes referencies del llibre que va escriure i que actualment estem tractant a seminari, Va de mestres. Cartes als mestres que comencen.


Després de la xerrada vam fer una travessa des del baixador de Vallvidrera fins a Sant Cugat. Van ser 12 kilòmetres en 3 hores. Va ser una experiència molt divertida i original, ja que potenciava el nostre sentit de l’orientació. També ens va donar l’oportunitat de conèixer millor als integrants del grup, cosa que hem va agradar molt.

Dimarts vam anar a la tarda al MNAC, Museu Nacional d’Art de Catalunya. Aquí una educadora ens va guiar pel museu i ens va fer petites activitats adaptades als infants d’infantil.


Dimecres i dijous van ser dos dies de pràctiques, els quals cada alumne anava a una llar o escola diferent, acompanyat de la seva padrina, una alumna de tercer. Aquest dia vaig veure moltes coses i vaig aprendre bastant. En definitiva, vaig veure el tipus de mestre que no volia ser.


Divendres a primera hora de la tarda vam fer una activitat de música, la qual va ser molt interessant. Vaig poder aprendre diferents formes de tractar la música, agafant idees i pensant de noves.



Després de la música, va arribar una xerrada de les tauletes i les pissarres interactives. El funcionament de les tauletes hem va interessar més que la de les pissarres, ja que van haver-hi moltes errades per part de la pissarra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada