dimarts, 24 de setembre del 2013

Les Webquest

Avui penjo un video tret de la pagina d'internet edu3.cat, el qual ens parla sobre com utilitzen les webquest en una aula del centre CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat. Les webquest són un recurs informàtic que consisteix en que els alumnes desenvolupin habilitat en la recerca de coneixements a partir d'una idea que ha de ser interessant i motivar-los per tal de tenir uns resultats més que satisfactoris. En el exemple del video es pot comprovar que els alumnes d'aquest centre fan un estudi sobre les constel·lacions.

Les indicacions que he hagut de seguir per ficar el vídeo dins l'entrada del blog ha estat copiar el codi embed i enganxar-ho a la part HTML del editatge de l'entrada. Un cop posat pots definir la mida d'aquest amb una formula (width i height) que s'ha de posar abans de la terminació del codi embed.


Edu3.cat


A la pagina que hem trobat aquest video, també n'he descobert d'altres que t'ajuden a veure el món de l'educació d'una forma més dinàmica i atractiva per tal d'ajudar-te a tenir l'atenció dels infants al 100%.

http://www.edu3.cat/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada