dimarts, 24 de setembre del 2013

Google Drive

Amb el Google Drives hem après a realitzar docs, presentacions, fulls de càlculs i formularis d'una forma cooperativa i amb una bona coordinació. Gràcies a aquest recurs podem compartir els nostres arxius amb altres usuaris i així poder realitzar una feina en el menor temps possible sense la necessitat de tenir que esperar a que una altre persona revisi el teu treball per veure les correccions.

El tema escollit per a fer aquest treball ha estat els portàtils i els llibres digitals, que hem hagut d’enllaçar en aquest bloc per a la seva visualització:

- Un docs amb els seus índex per tal de poder repartir la feina entre els diferents membres del grup. També hem aprés a introduir imatges per tal de poder treure’n més profit a aquesta eina.

   

- Una presentació per posar-nos d’acord en els punts més importants del treball. On hem pogut aprendre com enllaçar vídeos i personalitzar les fulles de la presentació.


- Un formulari en el qual hem vist les diferents formes que tenim per a que els usuaris puguin respondre de diferents formes i la fulla de càlcul que va lligada al formulari i podem veure quins han estat els resultats.



           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada